The Basic Principles Of بیماری لوپوس کودکان
The Basic Principles Of بیماری لوپوس کودکان
Blog Article
سرعت بالاتر از حد طبیعی ممکن است نشان دهنده یک بیماری سیستمیک مانند لوپوس باشد.
استروئید می تواند به عنوان یک درمان فوری، به عضله یا ورید تزریق شود.
باید از داروهایی که توسط پزشک تجویز می شود،استفاده کنید تا مطمئن شوید که کلیه ها، آسیب دائمی نمیبینند. خون و رگ های خونی
لوپوس می تواند باعث افزایش فشار خون شود، مخصوصا اگر کلیه ها را درگیر کرده باشد. قرص های استروئیدی که اغلب برای درمان بیماری لوپوس مورد استفاده قرار می گیرند، می توانند باعث افزایش فشار خون شوند مخصوصا اگر در دوزهای زیادی مصرف شوند. لوپوس می تواند در ایجاد کلسترول بالا نیز نقش داشته باشد که باید به طور سالانه با انجام آزمایش خون بررسی شده و در صورت نیاز درمان شود. لوپوس ممکن است مغز استخوان را تحت تاثیر قرار دهد و باعث کم خونی و کاهش تعداد پلاکت ها (سلول هایی که به لخته شدن خون کمک می کنند) و یا گلبول های سفید خون شود.
با وجود این، در موارد بسیار کمیاب، کودک متولد شده از خانم مبتلا به لوپوس، به نوعی لوپوس مبتلاست که به آن «لوپوس نوزادی» گفته می شود.
بعد دیگری از روش مداخله عروق کرونر از راه پوست آشکار شد!
البته این بیماری یک نشانه بارز دارد که میتوان با توجه به آن راحت تر آن را شناسایی کرد و آن نشانه لکههایی هستند که روی گونهها به شکل بال پروانه ایجاد میشود.
در این مطلب از بلاگ مای اسمارت قصد داریم تا در خصوص بیماری لوپوس، نشانهها، انواع و بسیاری موارد دیگر اطلاعات بیشتری بیان کنیم. با ما تا انتها همراه باشید.
از زمان عود بیماری، علائم لوپوس هم ظاهر می شوند. پس از بازه هایی که بیماری عود می کند، بازه ای می رسد که هیچ علامتی در فرد مشاهده نمی شود.
ریزش مو بهخصوص در لکههای پوستی که به آن آلوپسیآره گفته میشود.
در دهان افراد مبتلا به بیماری لوپوس زخمهای قرمز رنگی مشاهده میشوند که با هاله ای سفید و خطوط تابشی سفید احاطه شده اند.
عوارض جانبی کورتیکواستروئیدها شامل چگونه بیماری لوپوس را درمان کنیم افزایش وزن، کبودی آسان، نازک شدن استخوان ها، فشار خون بالا، دیابت و افزایش خطر عفونت است.
همانطور که در بخش علائم لوپوس هم توضیح دادیم، بیماری لوپوس باعث بروز شرایطی میشود که زندگی را تحت الشعاع قرار میدهد. در ادامه به این عوارض میپردازیم.
به عنوان مثال دارهای آزاتیوپرین، سیکلوسپورین، سیکلوفسفامید، متوترکسات و مایکوفنولات که می توانند: فعالیت زیاد سیستم ایمنی بدن را کاهش دهند.